HATAY / SAMANDAĞ - Koyunoğlu İlkokulu

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 99. YILINDA COŞKUYLA KUTLANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULA UYUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ İLE BAŞLADI.

Şbt

Okulumuz 4/C sınıf öğretmeni Ceren FAHLIOĞULLARI'nın dahil olduğu KİTAP KURDU e-twinning projesi, çocukların ve velillerin kitap okuma konusunda farkındalığını arttırmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla hem okulda hem de evde velilerle okuma faaliyeti yürüten öğrenciler, çevrelerine de bu konuda örnek olmaktaadır.

Şbt

Okulumuz 4/B ve 4/C sınıf öğretmenleri Mine ALTIN ve Ceren FAHLIOĞULLARI'nın dahil olduğu BİZE KATIL (JOIN US) adlı e-twinning projesi ile etkinlik ve öğrencilerin katılımıyla geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyor. Proje ile öğrencilerimizin geri dönüşüm bilgilerini davranışa dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Kaynakları dikkatli kullanmaları, atmadan önce dönüştürmeleri ve çevresine örnek olmaları, doğayı koruyup güzelleştimelerini amaçlıyoruz.